Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи

ЗУСТРІЧ НЕЗЛАМНИХ

8 Травня 2019

Сьогодні відбулася чудова подія - зустріч незламних! Нодус відвідав Олег Іваненко, славетний Ironman, легендарний рекордсмен, людина, яка своєю залізною волею доводить всім, що «з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Потрібно тільки дуже захотіти. Можна зробити все! І з самого низу піднятися до будь-яких вершин!».

Громадський діяч завітав до наших хлопців-Героїв, бійців АТО (ООС), які проходять реабілітацію в рамках Благодійного проекту NODUS для тяжкопоранених. Слова підтримки, дуже важливі для кожного з пацієнтів та команди, лунали в стінах нового приміщення для занять з бійцями.

Знаменно, що зустріч відбулася саме сьогодні, 8 травня, в День пам`яті та примирення. Саме сьогодні, коли згадуємо міліони жертв Другої Світової Війни, велике значення надали розвитку реабілітації для тяжкопоранених в останні роки військових дій на українській землі та об’єднанню заради відновлення, розквіту держави. Щоб ніколи знову не повторилися кричущі втрати. Бо всі ті, хто відчув жах бойових дій, поранень, та ті, хто щодня долають з ними шлях відновлення та повернення, як ніхто розуміють цінність боротьби за Життя.

Тому, ми щиро дякуємо Олегу Іваненко за постійну підтримку Нодусу! Всією нашою командою разом з пацієнтами вболіватимемо за Олега при подоланні проливу Ла-Манш, яке заплановано незабаром! Незламні, тільки вперед!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!