Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Віктор Ляшко: Організований процес скринінгового медичного сортування в Броварській центральній лікарні сьогодні зробив мій день!

Віктор Ляшко: Організований процес скринінгового медичного сортування в Броварській центральній лікарні сьогодні зробив мій день!

5 Квітня 2020

Сьогодні зранку заскочив на територію Броварської центральної лікарні. Був вражений підходом до організації скринінгового медичного сортування.

Розроблені окремі коридори для медиків та пацієнтів, у подальшому пацієнти розмежовуються за ознаками хвороби. У разі наявності симптомів COVID-19 система сортування перенаправляє хворого в червону зону. І він вже не перетнеться з іншими безсимптомними по COVID-19 пацієнтами.

Гарна робота та організація процесів. А ті хто не задоволений зараз, точно зрозуміють ефективність і доцільність такого сортування потім.

Буває, що вже просто опускаються руки, коли розроблені алгоритми та ініціативи боротьби з COVID-19 не працюють або не запускаються через «людський фактор».

Але добре, що є люди і дії, які надихають боротись далі.

Така собі система стримувань та противаг.

Організований процес скринінгового медичного сортування в Броварській центральній лікарні сьогодні зробив мій день!

Тільки вперед!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!