Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Шановні друзі, партнери, колеги!

Шановні друзі, партнери, колеги!

20 Березня 2019

Шановні друзі, партнери, колеги!

Сьогодні, 20 березня 2019 року, в Нодусі сталася визначна урочиста подія! Було презентовано нові приміщення, які є продовженням нашої клініки! Ще один простір приєднано до Нодусу! Ще в одному місці житиме сила і дух відновлення Нодусу!

На заході були присутні наші друзі, партнери, спонсори, завдяки яким стало можливим відремонтувати нові кабінети: Белінський Ігор Альбертович та Баранов Олександр Геннадійович, за допомоги яких було реалізовано проект, Інна Данченко, Олеся Кирильчук, Роман Румянцев, які вчасно та доречно надану спонсорську допомогу для здійснення нашого задуму!
Ми щиро вдячні, також, тим, хто з поважних причин не зміг сьогодні бути присутнім, але ми знаємо, що ви всі доклали багато зусиль та душі задля народження ще однієї частинки Нодусу! Дякуємо, Шапіро Борис Абрамович, Бондаренко Сергій Кузмич, Боєчко Степан Васильович, Олег Стрекаль, Світлана Горбач, Маєвські Тереза та Степан!
Кожному передано символічний подарунок, виготовлений власними руками пацієнтів, які раніше були паралізовані, на згадку про цю подію!
Також, Олесєю Кирильчук та Інною Данченко будо подаровано новий сучасний кардіомонітор для наших пацієнтів, як дорослих, так і дітей!
Саме завдяки ВАМ стає можливим реалізовувати сучасні підходи нейрореабілітації світового рівня в стінах Нодусу, на українській землі! Ви робите своїми вчинками значний внесок у розвиток медицини України! Ви втілюєте Добро, Любов, доводячи Людяність та несучи основні Цінності!
Щира дяка від пацієнтів та команди Нодусу, тяжкопоранених бійців АТО, які проходять відновний курс реабілітації в рамках Благодійного проекту Nodus!
Ми йдемо далі разом! До нових цілей та наступних перемог!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!