Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Присвоєння Кулику Олександру Васильовичу наукового ступеня доктора медичних наук!

Присвоєння Кулику Олександру Васильовичу наукового ступеня доктора медичних наук!

5 Липня 2019

Шановні друзі, колеги, партнери!

Сьогодні сталася видатна, історично значуща подія не лише для НПЦНР «Нодус», але й для медичної, наукової спільноти України, галузі нейрореабілітації світового порядку! 05 липня 2019 року відбувся ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЇ НА ЗДОБУТТЯ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ ДОКТОРА МЕДИЧНИХ НАУК КУЛИКА ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА НА ТЕМУ:

«СИСТЕМА ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОЇ МЕДИЧНОЇ (ФІЗИЧНОЇ) РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРИ ПОСТТРАВМАТИЧНИХ ПОСТКОМАТОЗНИХ ТРИВАЛИХ РОЗЛАДАХ СВІДОМОСТІ»!

Багаторічний труд автора, який відповідає монографії за об`ємом, наповненням та інформативністю, на думку професорів, отримала найвищу оцінку та позитивні відгуки опонентів та членів вченої ради!
За одноголосно прийнятим рішенням голосування членів Спеціалізованої вченої ради Д64.566.01 при ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України» було затверджено присвоєння Кулику Олександру Васильовичу наукового ступеня доктора медичних наук!!!

Всією Командою Нодусу щиро вітаємо нашого Директора з визнанням наукової праці!

Дорогий наш, Олександре Васильовичу!
Ми знаємо скільки було вкладено годин за весь період з планування досліджень, скільки було зроблено особисто Вами та винайдено заради відновлення пацієнтів, скільки кілометрів було подолано задля допомоги у всіх куточках країни, у відділеннях інтенсивної терапії, скільки сил покладено та душі вкладено у втілення Вашого задуму! Заради спасіння життя дітей, дорослих, воїнів! Ваші людяність, професійність, висока патріотична позиція, благодійний напрямок, внесок у розвиток галузі нейрореабілітації було відмічено сьогодні поважними науковцями НАМН України! Як сказано, Ви - і невролог, і нейрохірург, і нейрореабілітолог!
Було наголошено на важливості та науковій значимості дисертаційної роботи для практики лікарів України, а Ваших результативних методик - для всього Світу!
Ми дякуємо Вам за можливість бути у Вашій команді, в Нодусі, проходити цей шлях поряд! Ми пишаємося Вами, Олександре Васильовичу!!
Йдемо далі!

05.07.2019
Команда Нодусу


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!