Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи

Проект «Doctors»

23.04.2019

Команда Нодусу на чолі з його засновником, директором Олександром Куликом, стали учасниками нового проекту «Doctors” телеканалу іномовлення UATV, який вирішив розповісти історії видатних лікарів. Проект «Doctors» розпочато нещодавно. Він знайомить глядачів з останніми інноваціями та дослідженнями у сфері медицини й науки України.

Кожна серія проекту, яка виходитиме у форматі документального науково-популярного фільму, це окрема мандрівка в повсякденне професійне життя лікарів та повне занурення в галузь їхньої діяльності.

«Ми – молода країна, фінансування медицини поки що недостатнє, але в нас неймовірна кількість талановитих професіоналів своєї справи, які розвиваються, шукають можливості, а іноді навіть випереджають багатьох іноземних колег завдяки нестандартному мисленню та сміливим рішенням.

Наприклад, є багато винаходів, які за собівартістю дешевші від закордонних, а якістю не поступаються, – розповідає автор проекту Марія Бруні. – Метою проекту «Doctors» є надання беззаперечних доказів того, що фахівці України крокують у ногу із сучасними науковими та медичними тенденціями».

Для нашої команди це велика честь - участь у такому міжнародному проекті. Особливо - бути поряд з такими величинами світового рівня, людьми-Титанами, творцями змін, як академік НАМН України, професор, Віталій Іванович Цимбалюк.


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!