Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Нодус 2016 - диференційована нейрореабілітація

Нодус 2016 - диференційована нейрореабілітація

31 Січня 2017

Нодус 2016 - диференційована нейрореабілітація

В 2016 році командою центру опрацьовано 3173 звернень хворих з неврологічною та нейрохірургічною патологією, впроваджено 209 програм індивідуальної нейрореабілітації.

До благодійного проекту «Nodus» залучено 74 бійці АТО з тяжкими ушкодженнями головного, спинного мозку, сплетень та нервів. 59-ом з них реабілітаційне лікування проведене безкоштовно, 15-ом - зі знижкою 25%.Примітно, що у складі реабілітаційного маршруту технологія Armeo Spring HOCOMA (Швейцарія) ефективно використана у 8-ох поранених, котрим проведено 408 сеансів функціональної терапії руки. У одного бійця технологія Armeo Spring застосовувалася у режимі монотерапії і через потребу повторних ортопедичних операцій була вимушено перервана.

Технологія ультразвукової кавітації SÖRING Gmbh в (Німеччина) в продовж року допомогла у 14-ох військовослужбовців справитися з місцевими гнійно-септичними ускладненнями різної локалізації, для яких було проведено 82-і лікувальні процедури.

На основі ЗD медичного сканування TechMed3D (Канада) 1-у пораненому в ході реабілітаційного лікування виготовлено функціональний ортез для руки та іншому – індивідуальний титановий імплант для реконструкції постравматичного дефекту черепа. 12-ть бійців поза реабілітаційним маршрутом Нодусу отримали сканування постопераційних дефектів черепа для наступних планових нейрохірургічних операцій.

Всі вище зазначені технології надані бійцям АТО повністю безкоштовно.


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!