Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Нагородження НПЦНР «Нодус» - Національним дипломом та званням «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ» в галузі «Охорона здоров’я», а директора центру, Олександра Васильовича Кулика - орденом «ЛІДЕР УКРАЇНИ»!!!

Нагородження НПЦНР «Нодус» - Національним дипломом та званням «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ» в галузі «Охорона здоров’я», а директора центру, Олександра Васильовича Кулика - орденом «ЛІДЕР УКРАЇНИ»!!!

12 Жовтня 2018

Нагородження  НПЦНР «Нодус» -  Національним дипломом та званням «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ» в галузі «Охорона здоров’я», а директора центру, Олександра Васильовича Кулика - орденом «ЛІДЕР УКРАЇНИ»!!!

Сьогодні в стінах Державної резиденції Президента України - Маріїнському Палаці сталася ще одна визначна подія для Нодусу!

В рамках загальнодержавних заходів, приурочених до Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти, під супровід оркестру Національної гвардії України та Академічного ансамблю пісні та танцю Національної гвардії України, Науково-практичний центр нейрореабілітації «Нодус» було нагороджено Національним дипломом та званням «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ» в галузі «Охорона здоров’я», а директора Олександра Васильовича Кулика, за вагомий особистий внесок у суспільно-економічний розвиток України, нагороджено орденом «ЛІДЕР УКРАЇНИ»!!! Всім нагородженим було передано особисте вітання представником від Філарета!

Саме сьогодні, в цей знаменний день, Вселенським Патріархом та засіданням вищих ієрархів Константинопольської церкви було прийнято рішення про надання Томаса Української Церкви та зняття анафеми з предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату Філарета та предстоятеля Української автокефальної православної церкви митрополита Макарія!!

Йдемо далі!!!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!