Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Лідер світової кардіохірургії Борис Тодуров завітав до нас ознайомитися з роботою медичного містечка протидії COVID-19 в Броварах!

Лідер світової кардіохірургії Борис Тодуров завітав до нас ознайомитися з роботою медичного містечка протидії COVID-19 в Броварах!

12 Квітня 2020

Дорогі друзі!

Уявіть, коли в суботній ранок ти активно займаєшся санітарно-розмежувальними заходами на карантинній зоні і раптом помічаєш, як на КПП заходить Людина-Легенда, Людина-Прометей, Людина-Титан, Лідер світової кардіохірургії Борис Тодуров ( Борис Тодуров Официальная страница), котрий завітав до нас ознайомитися з роботою медичного містечка протидії COVID-19 в Броварах!

Ми разом пройшлися усіма епід.коридорами, продемонстрували роботу усіх наявних карантинних зон і зон знезараження і обговорили концепцію карантинних заходів в місті Бровари!

І як найвища нагорода прозвучали для команди містечка та штабу протидії COVID-19 в м. Бровари на чолі з його керівником Ігорем Сапожко слова Великої людини:
«Молодці! Покажіть це всім головним лікарям країни! Ви, просто, всі - молодці!»

Дякуємо і Вам, Борисе Михайловичу, і вклоняємося перед Вами за справжній дієвий приклад Патріота, приклад Лікаря, приклад Вченого, приклад Громадянина України!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!