Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Сьогодні відбулася приємна подія за участю команди НПЦНР «Нодус»

Сьогодні відбулася приємна подія за участю команди НПЦНР «Нодус»

10 Серпня 2020

Сьогодні відбулася приємна подія за участю команди НПЦНР «Нодус», яку було запрошено для забезпечення безпеки проведення фінальної частини змагань газодимозахисної служби підрозділів Київщини, що відбулися на території 21-ДПРЧ 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Київській області!

Для нас було за честь мати можливість брати участь в даному заході та на власні очі побачити «зсередини» роботу Рятувальників! Всі учасники 12-ти команд змагалися чесно та мужньо справлялися з поставленними завданнями. Було приємно відчувати цей дух боротьби, який кожен з них щодня несе задля безпеки життя кожного українця! Ось вони - справжні Чоловіки! Не кількість прокачаних м’язів та стильна одежа характеризує чоловіка, а його справжні дії в особливо критичні та небезпечні ситуації протягом життя!

Ми пишаємося Вами, наші Рятувальники! Низький уклін Вашій Службі!
І ще раз щиро вітаємо з перемогою команду Вишгорода та команду Броварів, яка зайняла друге місце цих престижних професійних змагань!
Ми знаємо, що ви все одно в житті та на ділі всі - найкращі!
А те, що секунди в цей раз визначили переможця, так це - змагання!
Також, нашому колективу приємно було отримати відзнаку за активну участь у сприянні проведення змагань кращої газодимозахисної ланки Головного управління ДСНС України у Київській області!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!