Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Розширюємо межі професійного спілкування!!!

Розширюємо межі професійного спілкування!!!

18 Травня 2019

Команда Нодусу сьогодні приймала делегацію з 27-и провідних реабілітологів України, членів Всеукраїнської асоціації фізіотерапевтів та курортологів України.

Декілька годин поспіль гості мали можливість повністю ознайомитися зі структурою, матеріально-технічною базою клініки, основними напрямками науково-практичної роботи, а також соціальної діяльності, яку реалізує Нодус через власний Благодійний проект. Історія розвитку та становлення, концепція, філософія, цінності, корпоративна культура – до цього всього кожен з присутніх зміг тепер доторкнутися кінчиками своїх пальців та на власні очі побачити і почути, мовляв «з перших вуст», як це все щоденно реалізується в коридорах, кабінетах, палатах, медичному спецтранспорті нашого Нодусу.

Нам було приємно бачити непідробну, неприховану цікавість та інтерес, приємно було відповідати на багаточисельні запитання, розкриваючи, непомітні з першого погляду закономірності функціонування та поєднання технологій і методик в ефективні реабілітаційні маршрути для хворих, тим самим ще раз демонструючи, що в Україні є нейрореабілітація Європейського рівня.

Нині слово «європейське» є певним свідченням якості! Ми ж говоримо, що слово «українське» має ще більшу силу і цьому доказом є Нодус!

Такі зустрічі надихають!

А ми - рухаємося далі!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!