Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Доповідь директора Нодусу Олександра Кулика на Світовому конгресі з нейрореабілітації!

Доповідь директора Нодусу Олександра Кулика на Світовому конгресі з нейрореабілітації!

8 Жовтня 2020

Нарешті сьогодні розпочався Світовий конгрес з нейрореабілітації!

Це не тільки ГЛОБАЛЬНЕ комунікативне дійство з найвищим науковим інноваційним рейтингом в загально-планетарному масштабі, а і перш за все визначна та персональна перемога для кожного учасника, доповідача чи організатора! Так, саме перемога, адже долучення до цієї спільноти, а ще більше того, надана можливість Науковою Радою Конгресу оприлюднити результати своєї роботи на цій глобальній площадці є чи не найкращим об’єктивним свідченням професійної адекватності, відповідності та затребуваності!

10 років збору, систематизації та аналізу власного клінічного матеріалу! Найтяжчі травмовані хворі з тривалими розладами свідомості! Найменш перспективні з точки зору медичних традицій, парадигм і поглядів пацієнти! І повна завершена система їх диференційованої медичної реабілітації, створена тут в Україні, з використанням усіх існуючих в світі технологій, починаючи від роботизованої техніки, закінчуючи нейрофізіологічним лікуванням, в усі періоди: від ранньої до пізньої.

Поки роками хтось теоретичними словами будує вічно майбутню систему реабілітації, демонструючи псевдонаукові досягнення, поки місцевим жителям і чиновникам дурять голову про те, що в Україні немає інноваційних центрів нейрореабілітації з реальними дієвими технологіями, поки, користуючись некомпетентністю осіб, що мають владу щось вирішувати, переконучи, що в Україні немає на кого рівнятися і чи немає де навчитися, або немає з чого обирати, коли стоїть гостра потреба надати необхідну своєчасну і повну реабілітаційну допомогу, поки постсовкова інерція методик і імітація процесів реабілітації для засвоювання виділеного бюджету на основі екскурсій в зали де стоять якісь традиційні велотренажери чи фітнесо-подібні знаряддя продовжують раком роз’їдати залишки здорового глузду, ми представляємо світовій спільноті Українську нейрореабілітацію, якою вона може бути і точно буде в майбутньому!

Ми горді за Україну і за те, що сьогодні ми тут: (посилання працює, тільки для зареєстрованих учасників, тому, прошу реєструйтеся): https://wcnr-digital.org/...

Запрошую всіх, кому це цікаво і важливо долучайтеся до роботи Конгресу! Такої кількості Нового і революційно значимого поки ніде не знайти!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!