Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
"BRAVO NODUS! Certamente siate una clinica di livello altissimo Europeo!"

"BRAVO NODUS! Certamente siate una clinica di livello altissimo Europeo!"

7 Червня 2019

05 червня 2019 року нашу клініку відвідала Італійська делегація у складі Президента Палати "Італія для Балкан та України" Ді Лулло Паоло, Генерального директора Палати "Італія для Балкан та України" Васіле Жета Жемона, Представника Італійської Палати в Україні

Алли Ромашко, Власника найвідомішої клініки в Італії "Ріццола" Варіола Франческо, на базі якої функціонує один з провідних реабілітаційних центрів Італії, Генерального директора клініки "Ріццола" Мулетто Франческо, Комерційного директора клініки "Ріццола" Чарніаз Джованні, Головного хірурга клініки "Ріццола" Лагодіч Вікторії.

Через активну діяльність Української діаспори в Італїї та постійну підтримку Благодійного проекту "Nodus", гості начувані про результативність нашої клініки і захотіли на власні очі побачити, як влаштована та функціонує структура Нодусу і що саме дозволяє нам бути такими ефективними.

Слова Ді Лулло Паоло: "BRAVO NODUS! Certamente siate una clinica di livello altissimo Europeo!" фіналізували зустріч, а ми в свою чергу радіємо, що іноземці отримали ще один доказ того, що і в медицині Україна це - Європа!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!