Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Тренування незламних та натхненних Нодусом

Тренування незламних та натхненних Нодусом

16 Травня 2018

Дорогі друзі, колеги, партнери!


Напередодні велосипедного свята «ВелоДень-2018», яке відбудеться в м. Бровари 19 травня 2018 року, в якому наша клініка, підтримуючи здоровий спосіб життя, приймає активну участь, ми сьогодні провели передзаключні тренування учасників, що формують основний склад команди NODUS!

І тут найголовніше - бо мова йде про раніше тяжкопоранених бійців АТО, учасників Благодійного проекту NODUS, більшість з яких багато місяців потому, мали тривалі розлади свідомості і грубі неврологічні розлади після ушкодження головного мозку, або були повністю прикуті до ліжка через тяжке вогнепальне поранення хребта і спинного мозку, а тепер відновлюються і прагнуть, перш за все, повернути собі втрачену соціальну активність і повноцінність. І, як сказав колись Спартанець - # Анатолій Свирид, «Лікарю, що може бути кращим за відчуття, коли ти будучи понівеченим, щось робиш на рівні зі здоровими, або навіть краще за них!»

Тому, де як не на Веломарафоні засвідчити спільноті те, що хоч « ...світом майже позабуті» Наші Герої з тяжкими ураженнями ЦНС, всупереч найгіршим прогнозам, скепсису, повертаються «ДО САМОСТІЙНОГО ЖИТТЯ»!

І як можна було не підтримати таке бажання хлопців та не посприяти конкретними діями для цього? Але як їх усіх АКТИВНО залучити в це свято, коли у них такі ще різні індивідуальні фізичні можливості? І відповіді знайшлися !!!!! Отож, одна ніч на ідею і креслення, 18 годин напруженої роботи в гаражі разом зі своїм колегою і повністю з «0» новенький спеціалізований велосипед для Салія Сергія та реконструйований з «артефакту» спеціалізований велосипед для Оленчука Олександра готові! Ще трійку веломобілів взяли напрокат - до велопробігу готові!

Та хоч ще не свято, але емоції у хлопців сьогодні зашкалювали! Чому? Дивіться самі!

А усіх, хто хоче долучитися до заходу (посилання нижче) з нетерпінням чекаємо у вище згаданий день біля намету NODUS!

При собі мати чудовий настрій і ВЕЛОСИПЕД!!


НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО! БО ДОРОГУ ОСИЛИТЬ ЛИШЕ ТОЙ, ХТО ЙДЕ!!


https://www.facebook.com/events/581522585520761/?ti=icl





Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!