Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Сьогодні в стінах Нодусу відбулася знаменна подія!

Сьогодні в стінах Нодусу відбулася знаменна подія!

18 Червня 2018

Сьогодні в стінах Нодусу відбулася знаменна подія! На честь Дня медичного працівника та в знак великої дяки за співпрацю колектив Науково-практичного центру нейрореабілітації "Нодус" привітали Міністерство оборони України, Генеральний штаб України та Національний військово-медичний клінічний центр "Головний Військовий Клінічний Госпіталь"!

За значний особистий внесок в організацію надання спеціалізованої медичної допомоги пораненим військовослужбовцям в ході проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил), в рамках Благодійного проекту Nodus, сумлінне служіння українському народу, старанності, високий професіоналізм було нагороджено Подяками та Грамотами 37 працівників! 
Відзнаки особисто вручали начальник , генерал-майор медичної служби Національного військово-медичного клінічного центру "Головний Військовий Клінічний Госпіталь" Анатолій Петрович Казмірчук, заступник начальника Національного військово-медичного клінічного центру "Головний Військовий Клінічний Госпіталь" з морально-психологічного забезпечення, полковник Геннадій Борисович Перов, уповноважений Старший офіцер Головного військово-медичного управління Володимир Володимирович Осіпов!

Колектив Нодусу щиро дякує за високі відзнаки! Ми підтримуватимемо високий рівень професійності, медичної допомоги та нейрореабілітації, служитимемо українському народові й надалі!



Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!