Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Шановні колеги, друзі, партнери!

Шановні колеги, друзі, партнери!

27 Квітня 2018

Шановні колеги, друзі, партнери! Вчора мав радість доповісти на щорічному МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ КОНГРЕСІ з питань нейрореабілітації результати роботи команди Нодусу з пацієнтами після тяжких черепно-мозкових травм, які мали тривалі розлади свідомості і виразний імобілізаційний синдром в проміжному та віддаленому періодах травматичного захворювання. Оскільки, це - власний величезний клінічний матеріал (220 хворих), який ми проаналізували за 6 років (І.2013-І.2018), в який також входить фрагмент Державної наукової теми, котру спільно з ДУ "Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМНУ" ми успішно виконали та отримали Державний Патент, вважаю, що тим, хто не зміг бути присутнім на роботі Форуму, але в щоденній практиці постійно стикається з даним надскладним типом розладів, він може бути корисним. Нажаль, через брак часу і загальний зсув регламенту, не мав можливості під час доповіді показати усі цікаві слайди з клінічними прикладами таких випадків і прокоментувати їх, через що завершив доповідь лише висновком, проте у вкладених файлах надаю повний варіант презентації та свого виступу.

Окремо хочеться подякувати організаторам даного заходу, адже з кожною подібною подією система нейрореабілітації в Україні стає професійнішою та результативнішою.

Детальніше


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!