Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Вертикалізатор Easy Stand Glider - в Нодусі!

Вертикалізатор Easy Stand Glider - в Нодусі!

31 Липня 2018

Шановні друзі, колеги, партнери та однодумці!

Сьогодні в Нодусі відбулася знакова подія, яка стала символом початку нової ери взаємовідносин  та об`єднання людей різних статусів, вір та походження заради Життя!

В період культивування принципу відсторонення від чужих проблем та знецінення духовно-етичних постулатів медицини, спотворення благодійної діяльності в Україні, загальної зневіри та недовіри до лікарів, в рамках Благодійного проекту NODUS для тяжкопоранених бійців АТО було реалізовано, як здавалося всім іншим неможливим, чергову задачу!

Від тепер, Вертикалізатор Easy Stand Glider (USA) в стінах Нодусу вертатиме до Життя багатьох хлопців та дозволить залучити в проект інших! Адже, й досі, в черзі 696 бійців АТО!

Ця подія сталася завдяки зусиллям по збору коштів на придбання спеціалізованого обладнання для реабілітації Благодійного Фонду KRAN, до якого ми звернулися за допомогою. Ми вдячні директору БФ Інні Данченко, яка разом з Олесею Кирильчук змогли донести до представників бізнесу важливість саме такої допомоги - коли твій внесок справді рятує Життя, яке є безцінним! Ми завдячуємо кожному з представників інтелектуальної бізнес-спільноти в особі Романа Румянцева за справжній вчинок!

За ці роки багато хто обіцяв та багато хто не вірив… Але Нодус об`єднав справжніх – тих, хто вірить та робить! Тому що Життя є безцінним і кожен з Вас може його врятувати! Сьогоднішня подія є прикладом дієвого партнерства медиків-благодійників-бізнесменів! 

А ми йдемо далі та запрошуємо приєднатися до благої справи!..


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!