Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи

Мобільність для життя

2 Листопада 2017

Мобільність для життя

Ще кілька днів потому, радіючи з приводу 9-ої річниці з Дня заснування Нодусу, ми багато згадували про соціальну відповідальність бізнесу в Україні, про наші реальні умови та середовище, в яких доводиться реалізовувати Благодійність, а також про законодавчий клімат, в якому має зріти бажання філантропів, комусь дієво допомогти! А вже вчора, вкотре стали свідками і учасниками події, де знову, тільки здолавши усі тернії та виклики соціально відповідальним людям бізнесу, котрі здатні на сильні рішення, таки вдалося реалізувати свою Благодійну місію і довести її до результату!


Звична історія для наших країв, скажете Ви! Ні не зовсім і ось чому. На цей раз один мультимедійний революційний Соціальний проект, який змусив за короткий строк широке коло людей прислухатися до потреб скалічених Героів АТО та всеосяжно висвітлив непоборність духу українського воїна, ПІДТРИМАВ інший Соціальний проект, який веде приватна клініка 4 рік війни на Сході України, без участі державних інститутів, скерувавши увагу потенційних Благодійників не на себе! А могли! Так тяжко, збираючи кошти на інноваційні протези для ампутованих бійців АТО, щодня потребуючи різнопланової допомоги та підтримки, мали повне право опікавутися тільки власними задачами. Натомість, вступилися за Нодус, за тих, хто в рамках його Благодійного проекту Nodus, проходить тривале і напружене відновлення після тяжких поранень головного та спинного мозку, за тих, кого вважали раніше приреченими на довічне безсвідоме та безактивне існування. Так, всі напевно здогадалися, що мова йде про проект "ПЕРЕМОЖЦІ", про вчинок фундаторів цього проекту! Саме завдяки їх позиції, про нас і про наш проект почули в ТОВ "Порше Україна", що є імпортером бренду комерційних автомобілей Volkswagen, директор якого Давід Лішка щиро прагнув продемонструвати усій Україні приклад наступництва соціальної відповідальності, особливо іншим великим автотрейдерам. Девіз "Мобільність для життя" співзвучний з візіями "Переможців", "Nodus" найліпшим чином відображає те, що всіх нас об'єднує: немає бар'єрів для добра, для допомоги, для відновлення, тому що усі ми разом робимо цей світ ще більш безбар'єрним!


Низькій уклін Вам Давід Лішка, Соломія Вітвіцька, Людмила Міхно, Анна Гвоздяр, Катерина Честякова та інші, причетні до цього дива, яке вчора відбувалося в гостинних стінах Volkswagen "Порше-Захід". Бо вчора сталася не просто подія, а ще одна ПЕРЕМОГА КОНКРТЕНИХ СПРАВ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ! Це те, чого раніше не було, завдяки чому Україна - не просто географічний центр Європи!


Ще один спеціалізований автомобіль, обладнаний для транспортування пацієнтів з особливими потребами, поранених, травмованих Захисників Вітчизни, які проходять нейрореабілітацію в рамках проекту Nodus курсуватиме дорогами України наближуючи одужання!



Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!