Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
«Єднання краси і сили в Нодусі»

«Єднання краси і сили в Нодусі»

11 Травня 2018

Сьогодні свою подорож до Нодусу здійснила Міс Україна 2007 Ліка Роман! 
Саме «подорожю на космічну наукову станцію зі світлими людьми» назвала Ліка свій візит. Дівчина спілкувалася з бійцями АТО Благодійного проекту NODUS та ділилася своїм досвідом в доланні життєвих труднощів із Божою допомогою! Також, багато дізналася від директора клініки Олександра Кулика про розвиток нейрореабілітації в Україні, про унікальні розробки та наукові досягнення! 
Багато теплих слів підтримки в бік хлопців та команди Нодусу в поєднанні з Божим Словом, цитатами Біблії, жива бесіда та мотивуючі результати щоденної роботи, поєднання справжніх краси та сили духу - все це відбувалося в стінах нашої клініки та стало початком подальшої плідної надихаючої співпраці задля мотивації інших людей, які втрачають надію!
Команда НПЦНР «Нодус» та бійці АТО щиро дякують Вам, Ліко, за несіння світлої краси ззовні та всередині тим, хто потребує Віри! Ми продовжуємо працювати, єднати найкраще в Нодусі та йти далі, щоб змінювати цей Світ!

Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!